Sammentykke Erklæring

Sammentykke Erklæring

Når du modtager behandling hos Bowtech Vadehavet, vil du blive bedt om at underskrive en samtykkeerklæring, hvor du giver tilladelse til at vi i klinikken, opbevare informationer om dig, og dit behandlings forløb hos os. 

De oplysninger vi opbevarer om dig, som du skriver under på vi må opbevare, er følgende:

  • Dit Navn
  • Din Adresse
  • Dit Telefonnr
  • Din e-mail adresse
  • Journal oplysninger (Behandlings forløb)

Vi opbevarer naturligvis ikke dine oplysninger bare for sjov. Det gør vi for at kunne identificere dig og fortsætte den påbegyndte behandling det rigtige sted i forløbet, næste gang du møder ind til opfølgende samtale og behandling.

Det er selvfølgeligt frivilligt om du skriver under på en sådan sammentykke erklæring. Skulle du være i en situation, hvor du ikke ønsker at underskrive, sker der ikke nogen stor skade ved det.

Konsekvensen bliver så at behandlingen bliver ustruktureret, tilfældig og umuligt for din behandler, at fortsætte en behandling fra gang til gang.

Skriver man ikke under vil der selvfølgelig heller ikke blive gemt, eller opbevaret nogen oplysninger om dig, i nogle kartoteker  eller i nogle dokumenter. 

Underskriv erklæring hjemmefra

Du kan gennemlæse og se erklæringen hjemmefra, printe den ud og underskrive den på forhånd, hvis du er enig i hvad der står på den.

Hvis du afleverer en underskrevet sammentykkeerklæring, kan du være helt tryg i forbindelse med hvordan vi håndterer opbevaringen af dine oplysninger. Vi gør alt hvad vi kan, for at værne om dine data og holde dem fortrolige.

Læs vores privatlivspolitik for at vide hvordan vi håndtere det.

Rul til toppen