Lidt om Bowtech Vadehavet

Bowtech

Bowtech Generelt

Australieren Tom Bowen (1916 – 1982) begyndte efter krigstjeneste i 1950’erne, at arbejde og forske en del i bindevævs og muskel terapi, under stor interesse i at opfinde en teknik, til lindring af menneskelig smerte. Han kom frem til en teknik, hvor en dynamisk systemserie af lette greb på de rette steder, kunne give kroppen stimulans, som igangsatte en selv helbredende funktion. Han erfarede, at kun ganske få behandlinger af en klient, var nødvendige for at lindre smerter og øge klientens velvære. Teknikken blev navngivet ud fra hans navn Bowen og kendes i dag som Bowtech. Se mere under Bowtech

Se den officielle Bowtech hjemmeside i Danmark: http://bowtech.nyjoomla.dk/

Kort om Nada

Nada er en gruppebehandling hvor klienterne modtager øreakupunktur på fem kendte punkter i begge øre af en varighed på 45 min.

Nada er ikke en enestående behandling, men et supplement til andre behandlinger. Nada helbreder ikke men giver en fysisk og psykisk stabilisering af den menneskelig organisme, og bruges i forskellige situationer, hvor der er behov for bedre håndtering af f.eks. stress, stabilitet i livet, kognitive funktioner, søvnproblemer, rastløshed og sågar angst. Medicinsk behandling af nævnte funktionsområder, giver ofte abstinenser, hvor Nada bevist kan lindre disse symptomer. Se også Mere om NADA

Vil du vide mere om Nada kan du besøge den officielle hjemmeside i Danmark: https://nada-danmark.dk/

Bowtech Vadehavet

Kort info

Jeg er årgang 1980 og bosiddende i Brøns, hvor jeg også har indrettet min klinik, hvorfra både Bowtech og NADA behandlingerne gives.

Jeg arbejder stadig i sundheds sektoren, sideløbende med opstarten af min klinik i Brøns. Derfor vil opstartsfasen være stærkt præget af min arbejdskalender, da jobbet stadig skal passes.

Dette medfører skiftende åbningstider, som med tiden bliver mere regelmæssige, som kundekredsen vokser

Torben Jensen, Bowtech behandler og Nada udøver

Torben Jensen

Certificeret Behandler & Nada udøver

Min Uddannelse

Jeg blev uddannet social og sundhedsassistent i 2015 og har arbejdet inden for faget siden 2013.  Inden da beskæftigede jeg mig som pedagog medhjælper inden for sen hjerneskade.

Igennem mit arbejde med mennesker, fik jeg en brændende lyst til at kunne udvise omsorg på andre måder, end omsorgsplejen kunne give.

Derfor tog jeg udover mit job, uddannelser inden for bindevævsterapi & NADA, da der her er en stor effekt efter få behandlinger.

Rul til toppen